Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

keessie1
keessie1 - 21-05-2009 22:45:27
Auto & Vervoer

Beschadigde zending via tnt

ik denk nu iedereen zomaar post mag gaan bezorgen door in voering van de nieuwe wet/regels, het een zooitje gaat worden.


op een tnt bus die voor me reed stond vandaag: tnt zoekt ondernemers om paketten voor ons te gaan bezorgen. nu zat er iemand in mijn wagen die "ondernemer" is, die reageerde al van ik zal eens bellen naar die gasten en vragen wat het schuift. nou als die persoon post moet gaan bezorgen komen er nog maar weinig pakje ongeopend aan denk ik.


maar ook als hij niet voor tnt zou kunnen gaan rijden, mag hij met zijn busje als postbode voor zich zelf beginnen. verder denk ik met weemoed terug aan de betrouwbare vaste full time  postbode in de wijk. ik zie alleen nog maar partime huisvrouwen lopen of getatoeerde tnt chauffeurs met keihard frans bauer of andre hazes muziek aan ik het busje.


nee het gaat er zeker niet beter op worden, let maar op.


gr. keessie