Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 22-05-2009 17:52:28
Auto & Vervoer

Controleurs in burger

verbazingwekkend, met wat voor herhaling dit topic wordt behandeld, als allereerste reaktie zie ik dan ook al: 


hallo kaartendraak,


u schrijft:


-mogen zij zomaar controleren zonder enige ret pipo erbij in uniform? antwoord: ja! na legitimatie, zowel van hun zijde, alsook de uwe


-mag ik hen eerst om legitimatie vragen en ander bewijs dat zij echt bij de ret werken? antwoord: ja, natuurlijk mag u ten alle tijden zelf controleren of u met de juiste personen te maken heeft.


-mag ik controle weigeren tot zij er iemand van de ret of zelfs politie bij gehaald hebben in uniform? nee, dat mag u niet, u riskeerd alleen een hogere boete, omdat u onodig oponthoud veroorzaakt.


gr. henri


waarom telkens in herhaling vervallen?  het antwoord aan topicstarter is geheel duidelijk, en hij doet zijn naam eer aan: "kaartendraak' het is een echt draakje. :-) hopelijk gedraagd ts zich als een heer, en niet zoals zijn pseudoniem aangeeft...