Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-05-2009 11:08:40
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

ik volg momenteel de cursus pdl en in de lesstof staan heel veel fouten. ook de in de lesstof opgenomen artikelen over het arbeidsrecht zijn regelmoatig verouderde wetsaritkelen. ik heb hierover geklaagd bij het nha maar het enigste wat ze me zeiden was dat de lesstof betrekking heeft op de exameneis en tot een jaar teruggaat. echter in de lesstof wordt nog steeds melding gemaakt van zaken die al een aantal jaar geleden of nog langer gewijzigd zijn of iet meer van toepassing zijn. ik ben dan ook over het cursusmateriaal niet te spreken.


mijn huiswerk kreeg ik wel elke keer binnen een week terug maar de fouten werden gecorrigeerd met een standaardantwoord, waarbij vaak ook nog werd uitgegaan van verouderde wetgeving.