Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 11-06-2009 02:05:20
Computers & Telefonie

Giga tip bij trage xp computers!!!

@dirq:
((off topic))
het gaat op deze website er niet om elkaar vliegen af te vangen. dit is nu juist een van de betere en vooral vriendelijker websites waar mensen elkaar serieus proberen te helpen. daarbij zich baserend op allerlei ervaringen: eigen ervaring, opleiding, werkervaring, etc. etc.

het sterke punt is nu juist dat we hier een probleem op verschillende manieren kunnen belichten, waarbij één van de invalshoeken vaak de oplossing blijkt te bevatten.

daarnaast zijn er in deze rubriek een aantal regels om het geheel overzichtelijk te houden: één ervan is dat we reageren op vragen die gesteld worden. losse tips zoals de jouwe hebben weinig zin, omdat vraagstellers deze site niet op die manier gebruiken. en voor je het weet kwakt iedereen hier allerlei "tips en trucs" neer en wordt het geheel zwaar onoverzichtelijk.

ik ben ervan overtuigd dat je bedoeling heel positief zijn, alleen zul je als nieuwkomer op deze site misschien even moeten wennen aan hoe het er hier toegaat (heb zelf ook eerst alleen maar een tijdje rondgeneusd en toegekeken, om daarna langzaam en voorzichtig met discussies mee te gaan doen): hoog van de toren blazen en anderen van jaloezie beschuldigen gaat je niet erg helpen een gewaardeerd lid te worden. als dat je manier van communiceren is, kun je beter je heil ergens anders zoeken.

wat wel erg gewaardeerd wordt zijn serieuze adviezen. ook een pittige discussie zal men hier niet uit de weg gaan, mits deze discussie niet "op de man" gespeeld wordt, maar op basis van argumenten men elkaar probeert te overtuigen. overigens gaat het nooit om borstklopperij of de egotrip: doel moet altijd zijn de vraagsteller goed te helpen; en of je antwoord daarbij nou beter of slechter is dan die van de collega doet er dan niet toe.

je deskundigheid - op welk gebied dan ook - is uiteraard altijd welkom.