Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2009 11:48:30
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

hallo corry.


wat ik bedoelde te zeggen, is dat het amk en bjz niets doen, omdat ze alleen maar een melding van dokter/leerkracht aannemen en onderzoeken.


dat is wat er fout zit bij het amk en bjz, daarom worden kinderen onnodig jaren mishandeld en misbruikt.


iedereen moet aangifte kunnen doen, jij ik de buurman/vrouw familielid.


dat amk en bjz bedreigt worden komt door dat gedane meldingen niet behandeld worden, ik zou ook het liefst eentje morris willen leren, en dan heb ik het nog netjes gezegt.


als er naar jaren, dan uiteindelijk een aangifte komt van een dokter/leerkracht, zijn kinderen zo beschadigd dat ze uithuisgeplaatst worden.


vader of moeder die niets met de jaren mishandeling of misbruik te maken hebben, worden op een zijspoor gezet, vaak is een van de ouder zelf de aangever in al die jaren geweest.


amk en bjz komen in die jaren wel thuis bij het gezin ( door berichten van buur,familielid ) maar doen niets.


ze geven hulp aan de ouder (s ), maar de ouder ( s ) kunnen zonder meer ze weer weg sturen.


pas als een kind in een ziekenhuis komt, of erger dood dus, horen we in het nieuws, dat het gezin al jaren bekent stond bij de instantie.


als een kind het overleeft gaan ze naar een pleeggezin wat dus opvallend veel cristelijke enz enz gezinnen zijn !!!! ze zijn in iedergeval, allemaal gelovig en horen bij een kerkgenootschap.


als een kind eenmaal daarin zit, probeer een kind er dan nog maar eens uit te krijgen ( ze willen het al bedorven zieltje redden ).


z'n kind verblijft dan tot de 18e jaar in pleeggezin, want het ene smoesje na het andere smoesje komt, het gaat nu net goed met het kind, dus zou het niet goed zijn voor het kind, om naar de vader of moeder te gaan, of kind weet nu niet beter dan dat dit de ouder zijn enz enz.


amk en bjz doen dus niets ondanks dat ze weten van mishandeling/verwaarlozing en misbruik, totdat een dokter/leerkracht melding maakt, of het kind dood is.


kijk maar naar savanna en het meisje van nulde, zowel amk als bjz waren op de hoogte van problemen in het gezin.