Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2009 19:23:56
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

zoals jij het nu voor mij duidelijk beschrijft begrijp ik de situatie. dat christelijke gezinnen zich melden in een christelijke streek lijkt mij dus logisch en het desbetreffende kind zit dus volgens jou nu " goed". en de ene christen is de andere niet.


je weet natuurlijk niet wat er bij amk en bjz achter de schermen gebeurt. als ik wel eens mensen zie op de tv (ja die heb ik ;), dan zie ik mensen die het beste met de kinderen voor hebben. maar wellicht lopen ze op de biblebelt tegen dezelfde muren aan als het amk, bjz en jij nu doen en daar kan ik echt verder niets aan doen. het enige dat jij kunt doen is bellen naar de tweede kamer of een mail sturen naar niet christelijke partijen met deze gang van zaken. kies vooral een partij uit die zich intensief met deze materie bezighoudt. ikzelf ben lid van de pvda en sp. jet bussemaker heeft dit volgens mij in haar portefeuille (pvda). alle gegevens van kamerleden kun je vinden door even te googlen op " tweede kamer". ik begrijp dat je je machteloos voelt; ik ken dat gevoel maar al te goed. maar je ziet hoe het gaat met die school in emst: ook gesloten als een pot. en wellicht kun je het best d66 ook aanschrijven m.b.t. deze christelijke kwestie en de sp. beide partijen hebben ooit eens gewild dat de scheiding tussen openbaar en christelijk onderwijs wordt opgeheven.


heel veel sterkte met alles! groetjes corry