Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-06-2009 23:22:38
Voeding & Gezondheid

Slecht ervaring met advies- en meldpunt kindermishandeling

@grootvader de rooie haan uit de " goede oude tijd" die niet zo goed was volgens mijn schoonvader).


dat verhaal wat je schrijft over die boerderij komt mij al te bekend voor. ik ben geboren in 1952 en dat kleren doorgeven van de oudste naar de jongeren ging toen zo (in ieder geval in arme gezinnen maar daar was hier dus geen sprake van). ook ik logeerde vanaf mijn 9e op een boerderij waar je gewoon als meisje werk voor volwassenen moest doen. naderhand denk je natuurlijk: dit is pure uitbuiting geweest en dat geldt voor die kinderen die u aanhaalt natuurlijk ook. ja bij mij ook christelijk: 2 keer op zondag naar de kerk. schoenen twee keer een paar uur gedragen: op maandag moesten alle schoenen worden gepoetst. ja mensen lach niet; dat was toen gewoon zo.


het tweede punt dat onze rooie grootvader aanhaalt vind ik wel heel schrijnend en tegelijkertijd heel ontroerend. u weet waarschijnlijk niet wat er van het meiske dat door de vrouwelijke rechter aan de " moeder" (ik zet het expres tussen haakjes) is geworden, maar mij lijkt het niet best.


en uw zooon aangenomen door de vrije vogel draagt al 23 jaar uw naam en dat vind ik klasse! ik hoop wel voor u dat hij ook zo rood is als een kroot ;).


corry