Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 12-06-2009 17:27:45
Computers & Telefonie

Phone house

vocht in de micro? hopelijk kan the phone house dit bewijzen anders gaat de boel niet op.


als u niet in de stromende regen heb gebeld dan mag dit niet gebeuren en zoja dan is het laten drogen meer dan genoeg de microfoontjes zijn namelijk bijna waterdicht en zo micro klein dat ereen microscoop bij moet komen om het aan te tonen.


laat tph maar eens aantonen dat het zo is en eis een degelijk onderzoek door een externe schade exper.


ik heb zelf al een paarkeer een telefoon uit elkaar gehaald en de microfoontjes zitten in veel gevallen gewoon los tegen de printplaat hierdoor kunnen ze in zeldzame gevallen los te komen zitten.


het vervangen er van is ook een kwestie van even de oude er uit en de nieuwe er in.


wat de aankoop/garantie bewijs betreft kan ik het volgende zeggen, koopbon of bank afschrift = garantie bewijs en de bijgeleverde kaart heeft u niets mee te maken laten hun maar bewijzen dat die ook echt in de doos zat.


en let op, binnen 6 maandn diend de fabrikant aan te tonen dat de schade ook echt door u is veroorzaakt en moet hiervan de bewijzen overleggen.