Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 14-06-2009 13:27:08
Garantie & Verzekeringen

Te laat betaalde autoverzekering

@allesofniks, misschien toch nog hoop? dit is wat er vermeld op de site van interpolis:


"houdt u goed de uiterste betaaldata op onze nota’s in de gaten. op het moment dat u van ons een factuur of een herinnering ontvangt heeft u namelijk vaak nog een periode de tijd om te betalen" 


"levert dit problemen op en wilt u met ons een afspraak maken, neemt u dan tijdig contact op met ons debiteuren service team, telefoonnummer (013) 462 20 30"


aan vraagsteller/ster zou ik willen adviseren (nogmaals) neem contact op met het debiteuren service team, als je al jaren netjes de premie hebt betaald, kan ik mij voorstellen, dat ze enige coulace ook wel willen toepassen, overigens zijn de incasso's altijd dmv. automatische incasso, ofwel per maand, of per jaar.


hoop dat u alsnog succes zult hebben, en ze de schade dan ook normaal af zullen willen gaan handelen. leg e.e.a rustig uit.


gr. henri