Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gu
guppie12 - 15-06-2009 13:25:52
Auto & Vervoer

Ruit reparatie

het was verstandiger geweest om eerst je verzekeringsmaatschappij zelf te bellen. dan hadden die u kunnen vertellen waar je je ruitschade moet laten repareren. verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk afspraken met bijvoorbeeld carglass of autotaalglass. ik heb laatst ook een ster in mijn voorruit gehad en op de groene kaart staat dat je contact moet opnemen met je verzekering. zij vertelde mij dat ik naar autotaalglass moest. zij nemen dan ook contact op met het hoofdkantoor van autotaalglass en verbinden je dan door om meteen een afspraak te maken. zo weet je zeker dat ruitreparatie gratis is.


ik had natuurlijk ook bij ons bij de praxis (ook zo'n tentje) of bij carglass mijn ruit kunnen laten maken, maar daar heeft mijn verzekering geen afspraken mee.


ik denk dat het een dure leerschool voor je is. ik zou in ieder geval toch proberen om het op misleiding te gooien.


succes