Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jokesk
jokesk - 15-06-2009 14:07:33
Auto & Vervoer

Ruit reparatie

hallo,


wat een ellende voor je zeg.
volgende keer toch maar zelf met de verzekeringsmaatschappij contact opnemen en niet aan een ander over laten. je weet toch maar nooit zeker of er naar de juiste persoon is getelefoneerd.
het reparatiebedrijf wil het liefst wat verdienen ... ze zien tenslotte toch heel graag klanten.
van fixda heb ik trouwens nooit van gehoord en onbekende bedrijven die ik niet ken ... daar doe ik liever geen zaken mee omdat je dan ook kans loopt dat ze niet bij de verzekeringsmaatschappijen als erkend ingeschreven staan.

mochten ze binnenkort weer bij je in de buurt zijn. daar flink laten weten wat jou overkomen is en eventueel, daar wachtenden op hun beurt. waarschuwen en vertellen wat jij met deze tent te stellen hebt.
zelf ben ik bij de ohra wa.plus verzekerd en nog nooit iets bij carglass moeten betalen. niet voor preventieve controle en niet voor reparaties.