Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nl
nlauwen - 17-06-2009 12:49:23
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik mieren uit keuken en woonkamer ?

Bij ons werkte de 'behandeling' van hrdwerrorman prima. we hebben als aanvulling in huis wel de kieren achter de plinten van het laminaat nog 'behandeld' met een speciale spray (ik meen van ecostyle). als de mieren daar doorheen lopen, gaan ze dood, maar het is verder niet gevaarlijk voor huisdieren en/of mensen. het geeft een vrij sterke muntgeur, dus dat kun je het best doen voor je een uurtje of wat weg bent ;-). op die manier heb ik voorkomen dat ze onder het laminaat waren gekropen bij het stofzuigen en dat ze daarna weer 'vrolijk' terug waren.

o ja, ze hadden de kruidenplantjes in de vensterbank van de keuken als nieuw 'huis' gekozen, dus de kruidenplantjes heb ik maar naar buiten verhuisd.