Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jossy
jossy - 17-06-2009 17:19:15
Huishouden & Energie

Hoe krijg ik mieren uit keuken en woonkamer ?

in mijn vorige huis met tuin had ik elk voorjaar een mierenplaag. ik stofzuigde de nijver marcherende troepen op en spoot gif in de stofzuigerzak. zette lokdoosjes op bepaalde plekken waar ze binnenkwamen. buiten ging ik als een ware terminator tekeer met kokend water met bleekwater op de nesten. en dan was het zo over.


nee, da's niet dier- en/of milieu vriendelijk maar ik heb geen zin in mieren overal. hoe nijver en vriendelijk ze ook zijn en ze ook hun goede kanten hebben.


maar spinnen hebben mij bij niks te vrezen. ik slaap en zit rustig als ze er zitten. erg grote exemplaren zet ik vriendelijk buiten om hysterisch bezoek niet af te schrikken.


muizen, die resistent zijn voor alle muizengif gaan er toch echt aan met illegaal rattengif. kan me niet schelen of dat niet mag. ik heb een chronische immuunziekte en wens geen vieze muizen rond te zien rennen over m'n aanrecht enz. bah! ben niet bang van ze maar vind het heel smerig en het werkt op m'n zenuwen.