Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 19-06-2009 15:14:32
Computers & Telefonie

Dvdbrander wordt cd-speler??? help!

ter illustratie:


8 augustus 2008, 18:49 #1

johaco

geregistreerd: 17 maart 2005
berichten: 49 dvd brander wordt cd speler
________________________________________
er gebeurt iets raars met mijn interne dvd brander. in "deze computer" staat hij als dvd-romstation e op het moment dat ik er een dvd in doe om te branden verandert de aanduiding ineens in cd-romstation e. ook mij cdbrander heet nu ineens dvd-rwstation f ipv cd-romstation f. dit is voor mij allemaal een raadsel. ik heb voor de dvdbrander geen installatiecd(nodig). systeemherstel heeft niet geholpen.bij eigenschappen van de dvd branden staat locatie 0 en bij de eigenschappen van de cd speler/brander locatie 1. ook het programmaatje xp_cd/dvdfix bracht geen oplossing,
ik ben geen techneut op computergebied, wie wil mij in begrijpelijke taal helpen?







waarschijnlijk een non-probleem. ik heb hetzelfde met de interne brander van mijn laptop en ook met de externe brander. in "deze computer" verandert dvd/cd-rw-station in cd-rom-station maar nero info tool geeft heus aan dat er een dvd-r in zit en branden doen ze best.

 


maar het rare waar ik net achter ben gekomen is dat als er geen dvd in zit het gewoon een dvd brander is maar als ik er een cd of dvd in doe is het een cd speler en kan ie em niet openen want dan zegt ie dat er iets fout is met het aparaat.

maar ik kan wel met nero (en vast ook met andere programma's) wel dvd's branden.