Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 19-06-2009 20:11:27
Computers & Telefonie

Hoe???

Tel bij de opmerkingen van edwardus op dat de manier waarop je hier je mening meent te moeten ventileren ronduit beneden alle peil is.

het is hier niet normaal anderen uit te schelden, persoonlijk aan te vallen, etc. je mag heus een afwijkende mening hebben, je mag die met alle plezier uiten, we kunnen er zelfs over discussiƫren, maar je gaat gewoon niet lopen schelden. als dat voor jou wel een normale manier van doen is, dan adviseer ik je dringend om je eigen advies op te volgen en - in je eigen bewoordingen - "op te rotten" naar sites waar je lekker mag schelden, zoals het verheffende geenstijl.nl en dergelijke. hier heb je op deze manier niets te zoeken, in ieder geval.

inhoudelijk zit je er natuurlijk compleet naast: als je "niet de geldpest" hebt, zul je dus weloverwogen keuzes moeten maken in wat je wel en niet koopt. het geeft je niet het recht je dingen onrechtmatig (en dat is het helaas) toe te eigenen.
als je geen geld hebt voor een auto, mag je die dan ook jatten?