Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-06-2009 17:17:12
Huishouden & Energie

Kcr containercleaning

hallo allemaal,


ja ook in zoetermeer zijn ze actief geweest, vorig jaar ook contract afgesloten voor kwartaal bedrag.


na afschijven van 1e kwartaal nog geen sticker pakket  ontvangen dus gebeld "wat raar,sturen meteen nieuw pakket op" = niks ontvangen!


afschijving 2e kwartaal nog geen pakket en natuurlijk geen reiniging weer gebeld "heel vreemd we sturen meteen nieuw pakket op" = niks ontvangen!


na afschijving 3e kwartaal weer gebeld en gezecht wat doen we met de al betaalde kwartalen en het niet ontvangen sticker pakket??? "we sturen nieuw pakket en de 3 kwartalen in de aankomende tijd hoeft u niet te betalen zodat alle service is verleend waar ook voor betaald is !!!" kloonk keurig maar.......... weer niks!!!!!


vervolgens het 4e kwartaal gewoon incasseren en geen sticker pakket!!!! toen gebeld en mijn beklag gedaan over de hele gang van zaken en gezegt dat ik niet eens meer een sticker pakket wou en mijn geld terug wil. boze geergerde reactie terug met de mededeling dat ik uit leden bestand geschreven werd en dat het pakket wel degelijk naar mij opgestuurd was!!


nu automatische incasso geblokkeerd. krijg ik zomaar uit het niets een sticker pakket toegestuurd!!! ? vorige week brief binnen gekregen "op 09 oktober 2006 hebben wij getracht €26.50 van uw bank af te schrijven.dit is helaas niet gelukt blablabla. haha op 09-10-2006 woonde ik niet eens in zoetermeer !!! wat een bedrijf !!!


ga ook aangifte doen aanpakken die hap!!!!