Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 24-06-2009 17:57:01
Huishouden & Energie

Senseo

hallo, na 3 (drie!) senseo apparaten te hebben gehad in korte tijd,(in zo'n 2 jr. zijn ze allen naar de recycling gegaan, inclusief de aliminium uitvoering van 169 euro) hebben we nu gekozen voor de nespresso machine:altijd een schuimlaagje hoor! de smaak is ook niet te vergelijken met die bagger koffie, die ze senseo noemen, wat een verschil! ten eerste zijn de cups allemaal vacuum dicht verpakt, iets wat je niet aantreft bij de pads, die ik weet niet hoelang al ergens hebben gelegen....


ja, nespresso is duur, maarrrr.....de smaak is absoluut niet te vergelijken met die van senseo! senseo is en blijft bagger koffie, net vaatwas water, maar goed, als je niet beter kent, dan weet je niet beter.....ons motto is daarom: die paar kopje koffie die wij drinken op een dag, mogen wel van kwaliteit zijn, en daar past senseo dus niet bij....en je hebt ook nog eens de keus uit (inmiddels) 16 verschillende smaken. een aanrader! en dat schuimlaagje, ook dat is altijd aanwezig bij nespresso, je kunt (eigenlijk) geen vergelijkiong maken met een senseo-apparaat van zo'n 60-70 euro, met die duurdere, maar wel veel beter werkende apparaten die ze bij nespresso hebben, de werking is ook geheel, maar dan ook geheel anders, en nee, ik werk niet bij nespresso, ik had gewoon schoon genoeg van dat gelazer met die kl*t*e apparaten die ze senseo noemen....ga eens nespresso proeven!


gr. henri