Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kevinmanon - 30-06-2009 22:46:11
Geldzaken & Recht

Verzendkosten bolcom

ik moet een rekening uitdraaien die ik van bolcom krijg via de site.


op deze rekening, die bestemd is voor de koper staat terdege dat het om verzendkosten gaat en niet om servicekosten, bolcom vraagt altijd 1,95 verzendkosten, dus dat wordt automatisch meegerekend, als het echt om servicekosten gaat is het wel veel boven op de provisie.


mijn tip voor bolcom is om het woord verzendkosten dan wel te veranderen op de rekening die uitgeprint moet worden, voor de koper maakt het niet uit, maar voor de verkoper heeft het geen zin om tweedehandsboeken te verkopen via bolcom.


samengevat, ik heb een boek van 5,50 verkocht, de koper heeft hier 7,45 voor betaald, ik heb 1,92 aan overgehouden. ik bedoel maar !!!  (bolcom heeft hier 3,77 mee verdiend, dat is haast 70% van de vraagprijs)


groeten cornelia