Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-07-2009 02:03:08
Huishouden & Energie

Buggy verkocht, maar weet niet hoe ik het beste kan opsturen

dag gul, niet aan beginnen, doe bij voorkeur wat h zegt: gelijk oversteken. ik zou dan ook nog een briefje voor ontvangst laten tekenen waarop je e.e.a. hebt omschreven en de prijs zet + datum. bij voorkeur dat  gelijk oversteken op "neutraal" terrein en niet bij je thuis en niet alleen doen. dus bijv. overdracht bij mcdonald of zo (waar meer mensen zijn) en ook in je eigen woonplaats, of vlak nabij je woonplaats (mochten ze toch niet komen opdagen, dan heb je niet ver hoeven rijden). ook indien er geld op je rekening is gestort: dat dan direct terugstorten. de gemaakte afspraak was anders dan ze nu eigenhandig veranderd hebben of willen. in te pakken en te verzenden valt zoiets toch niet, en als dat al zou kunnen is dat ernorm duur, wat ook een idee (klinkt ook niet echt kosher).


ook ik heb - goedgelovig - wat akelige ervaringen met dergelijke zaken. bedreigingen aan mijn deur, dingen uit mijn hand rukken en zonder betalen snel verdwijnen, en idem maar dan gauw een groot deel van het geld snel terugpakken etc., en, ondanks hulp van politie werd ik flink de benadeelde en met ook nog een poos angst voor represailles.


blijkt de koop dan niet door te gaan: gelukkig dan maar, geen risico's gelopen. je kunt m.i. het veiligst (is mijn vervaring) verkopen via annonces in supermarkten in je omgeving/woonplaats en dan kun je ook kiezen voor een neutrale plaats voor de overdracht.


wees wijs.


succes en vr.gr.