Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 02-07-2009 19:01:54
Huishouden & Energie

Buggy verkocht, maar weet niet hoe ik het beste kan opsturen

Een week of vijf geleden had ik een stapeltje boeken aan iemand verkocht, die aan de andere kant van nederland woont. toesturen is ook een dure optie, ik had nog een treinkaartje liggen van de kruitvat. heb mijn rugtas volgestopt en ben zo met de trein naar het zuiden gereisd. kopje koffie, betalen en weer terug gegaan.
kaartje was nuttig besteed en ik heb er nog leuke ervaringen opgedaan onderweg om er een verhaaltje over te schrijven.

misschien is dat een idee om op die manier de buggie en stoeltje naar de kopers toe te brengen. je zou ook op het centraal station in utrecht af kunnen spreken. ruil je mobile telefoon nummer, (test hem thuis al uit). in verband met vertragingen van de trein.

dan heb je meteen een neutrale plek en geen parkeerproblemen. komt koper niet opdagen, kun je de artikelen altijd nog bij de supermarkt bij de aanplakbord proberen kwijt te raken.