Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 03-07-2009 13:12:35
Auto & Vervoer

Tomtom jaagt klanten naar het illegale circuit of op kosten

op zich snap ik je probleem niet zo. als je zelf met een oudere pda werkt kan je er vanuit gaan dat sommige dingen op een gegeven moment niet meer werken. of ben je ook van mening dat als een softwareleverancier een nieuw pakket uitbrengt waar je een zwaarder systeem voor nodig hebt dat dit koppelverkoop is?


jij wil als consument wat hebben, dan moet je zelf ook zorgen dat je de goede apparatuur hebt (de vergelijking van ik heb een smart maar wil een caravan van 2000 kg, nu is de caravan verkoper stout want hij doet aan koppelverkoop).


overigens: de meeste 2003 mobile apparaten zijn wel te upgraden naar wm 5, hierop draait tomtom 7 wel al zal dit niet snel gaan aangezien 2003 voor de wat langzamere pda's was. nieuwe software met nieuw kaarten (oftewel grotere kaarten) hebben nu eenmaal meer rekenkracht nodig.