Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holpen
holpen - 04-07-2009 00:30:28
Computers & Telefonie

Memory sticks

Het vervelende met win98 is dat er voor elke stick aparte drivers nodig zijn. vrijwel geen enkele nieuwe usb-stick wordt echter nog geleverd met win98-drivers. overigens terecht, naar mijn smaak - win98 is inmiddels echt uitgefaseerd en je kunt besturingssystemen niet tot in het oneindige blijven ondersteunen.

vrijwel alle nieuwe, moderne besturingssystemen (xp, vista, win7, linux, macosx, etc.) herkennen usb-sticks automatisch als opslagmedium en kunnen er bijna altijd probleemloos mee werken.

wat betreft de oorspronkelijke vraag: eigenlijk zijn alle aspecten hier al genoemd: het verschil zit 'm vaak in de kwaliteit van de gebruikte materialen (stevigheid, etc.) en de snelheid waarmee gegevensoverdracht plaatsvindt.

ik kan de verhalen over dane-elec bevestigen: mijn stickie is inmiddels al zeker een keer of zes uitgewassen (in de wasmachine) en draait nog steeds als een tierelier! mijn vorige (een sony) had overigens ook al een aantal keren hetzelfde lot ondergaan en bleef ook vrolijk doorgaan!