Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-07-2009 16:51:19
Auto & Vervoer

Verzekering caravan

als de caravan aan de auto gekoppeld is valt de caravan onder de wa-dekking van de auto. is de auto wa + casco verzekerd, dan geldt de casco dekking niet voor de caravan. dus uitsluitend schade aan derde aangericht door een aangekoppelde caravan is dan gedekt.


een cascoverzekering voor een 19 jaar oude caravan lijkt mij een duur grapje. als er schade is (die niet verhaalbaar is op een ander) dan krijg je niet meer dan de dagwarde uitgekeerd en die zal van een 19-jarige caravan niet veel zijn.


de enige momenten dat de caravan niet verzekerd is, is als de caravan afgekoppeld is en niet geparkeerd staat. dus bij het op z'n plaats duwen of als de caravan zelf gaat rijden (door wind, oplopende weg etc.).


er is een mogelijkheid dat de caravan tijdens het op z'n plaats duwen kan vallen onder de aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (avp). dat moet u zelf navragen bij uw avp verzekering of die dan dekking verleent.


vladja