Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 09-07-2009 14:29:32
Vrije tijd & Tuin

Overlast

prutentius: je mag in nederland overdag tot zo'n 22.00u s'avonds muziek draaien, daarna is het gewenst om op een wat redelijker volume over te gaan, na 00.00 moet het wel stil zijn, overdag mag iedereen doen wat hij wil,(redelijkerwijs dan!) er staat (gelukkig maar...!) nog nergens in de wet, dat ik bijv. niet een boormachine in de hand pak, en geen gaatje zou mogen boren, of met een hilti aan de gang gaan..als het maar overdag is!


hebben meer buren in uw omgeving 'last' van genoemde buur? zijn er in het verleden al meer meldinge bij de politie binnengekomen, buiten die van u? heeft u al eens gedacht aan een buurtbemiddelaar (mediator) om e.e.a bespreekbaar te maken?


als u zich als enige in de buurt ergert, dan blijft praten met de buur de beste optie, en anders, als laatste optie: verhuizen..


gr. henri