Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-07-2009 16:10:41
Computers & Telefonie

Pretium

ja, ook ik ben nogal verontwaardigd. normaliter bemoei of reageer ik eigenlijk nooit op dit forum maar het is voor mij werkelijk onbegrijpelijk dat een rechter pretium met haar ondertussen beruchte verkooppratijken & methodes (pretium wast de handen immer in onschuld) gelijk geeft.
een programma als kassa probeert een ieder en juist vooral de kwetsbaren in de samenleving juist te waarschuwen tegen bedrijven als pretium. heel erg vreemd allmaal. ik ben geen rechter maar zou pretium willen adviseren haar leven gewoon eens te gaan beteren ipv altijd maar zo hoog van de toren en in kranten enz. te blazen & bléren hoe goed ze zijn terwijl ze tegen het randje van het wettelijk toegestane aanschuren en vooral goed zijn, kosten noch moeite sparen om daar de gaten in te detecteren en uit te melken, bah!!
ga wat zinnigs doen pretium, een goed bedrijf met dito service verkoopt zichzelf en anders is bedrijfsverplaatsing de verenigde staten nog een reële optie want daar is men dol op al dat geprocedeer.