Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 10-07-2009 17:56:49
Voeding & Gezondheid

Hoe houd ik friet tijdens het eten knapperig?

@ lotlara, poentje en vr1944:

er wordt door judith al niet meer gevraagd naar jullie mening.

dit schreef judith al,"stop maar, conclusie is namelijk: kleinere poties, meteen eten en bij meer behoefte, opnieuw bakken.......

bedankt voor jullie advies en de vele aandacht....voel me vereerd. maar ik bleek overduidelijk niet de enige met dit probleem

groetjes judith" ook ten behoeve van jullie!
=================================================
@ vr1944:

de opperdoes is weliswaar de lekkerste aardappel om (in de schil) te koken, doch totaal ongeschikt om als patat frites te gebruiken. het formaat is niet goed, ze is niet bloemig en de ogen liggen te diep. de patat zou ook niet te betalen zijn, want het lijkt wel of in deze gepatenteerde en alleszins beschermde aardappel goud zit

@hrdwerrorman,


zeg herman,ben jij dan de enige die hier zijn mening mag geven . vervolgens geef jij je mening en ga je mij uitleggen dat een opperdoes ongeschikt voor is om patat te bakken.ik neem je deze domme opmerking niet kwalijk ,want na na ruim 30 jaar restaurantkok geweest te zijn hoef je mij niet uitleggen van welke aardappel  je patat kan bakken.dat kan dus van iedere aardappel , behalve de bintje want dat is varkensvoer .geef gewoon antwoord op de vraag en laat iedereen vrij te schrijven wat ie wil  .