Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerard55 - 10-07-2009 20:47:15
Vrije tijd & Tuin

Overlast

predentius, ik herken je probleem. we zitten hier op een forum van een van oorsprong socialistische omroep en ik voel mij een socialist, dus daar gaat ie. als je zo'n probleem aan anderen voorschoteld, krijg vaak reacties waaraan je kunt zien dat het peil in nederland behoorlijk is gezakt. vind je ook niet kenwel1 en johanpc? tegenwoordig heet dat onbewust asociaal. aan me hoela, het is gewoon schijt hebben aan een ander. leven en laten leven is in dit soort situatie helemaal niet aan de orde. ik heb hier wel een filosofie over. we zijn er aan gewend geraakt dat we gratis en voor niets mogen "genieten" van onze vrijheid. de meesten weten niet meer dat vrijheid samengaat met verantwoordelijkheid en de harmonie van anderen. dat laatste twee daar schort het tegenwoordig behoorlijk aan. want ja, je mag tegenwoordig assertief zijn en dat is tegenwoordig niet veel meer dan schijt hebben aan anderen...............o sorry.....onbewust asociaal. ja natuurlijk als je dat vindt ben je een zijkerd, maar die ken ik al. nu voor diegenen even gaan nadenken wat verantwoordelijkheid in het leven inhoud. probeer het eens: om het met mj te zeggen: make the world a better place. niet door alles maar te moeten slikken, maar door rekening met elkaar te houden.


predentius wat ik hierboven heb geschreven is verwacht ik paarlen voor de zwijnen, daarom kun u het beste de politie inschakelen. de ervaring leert dat sinds enkele jaren de politie gevoelig blijkt voor deze klacht. ook overdag is met een deur open harde muziek draaien niet toegestaan. hebben ander buren geen last van deze "onbewuste" aso?