Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2009 02:57:40
Elektronica & TV

Groot gat in vinyl

Dag clif,

schadevergoeding heeft niets met grootte van de koelkast te maken. die de schade maakt, dient deze te vergoeden. wanneer de transporteurs in loondienst zijn dient hun werkgever de schade te vergoeden. wanneer deze niet verzekerd is blijft hij toch aansprakelijk.

let op! uitgangspunt bij schadevergoeding is altijd dat je uit schadevergoeding in principe geen voordeel mag trekken. dus oud voor nieuw, dat gaat niet op!

wanneer het vinyl er (bewijsbaar met rekeningen) pas enkele weken in zou liggen, dan kun je wel aanspraak maken op vervanging door nieuw, doch wanneer het er jaren in ligt zal het afgeschreven moeten zijn. slechts een geringe vergoeding, 10 tot 20 % van de kosten voor dezelfde kwaliteit, is dan op zijn plaats.

wanneer er op andere plekken defecten of slijtplekken zijn dan hoeft helemaal geen vergoeding plaats te vinden. het spul was dan toch al niets meer waard en iets dat geen waarde heeft kan geen schade opleveren en hoeft ook niet vergoed te worden.

hardware error man.