Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2009 15:26:25
Garantie & Verzekeringen

Claimen zonder bon. (doorlopende reisverzekering)

Ok dan! zoveel is duidelijk. :) (ik had er al erg veel moeite mee)

maar dan nu de andere twee vragen, zonder bon iets duurs claimen (camera kaartjes, lenzen en twee adapters (iphone en macbook pro)) hoe groot is die kans? ik heb wel nog de rekening afschriften. navraag bij de winkel (media markt) levert op dat zij geen herprints kunnen/willen maken. gaat de ing hier erg moeilijk over doen?

verder waren het wat kleine dingen te weten:
auto papieren €30,-
boeken €50,- totaal
toilet spullen

en bij de autopapieren had ik nog zo'n €150,- aan contant geld gestoken.

de rugzak zelf was ongeveer een €100,- (zo'n wandel rugzak die je rug bloot laat en een zak voor drinken heeft geïntegreerd)

ik heb de volgende dag pas aangifte kunnen doen bij de politie, word de hotel overnachting ook gedekt?

p.s. die aangifte bij de politie was echt een ramp. ik kon ze niet zo ver krijgen een formulier uit te tikken. 1st wilde ze helemaal niets doen (nee we hebben hem niet gevonden. (punt) bij doorvragen kregen we een kopie van een aangifte formulier (waar de stempel dus ook een kopie is) die we zelf maar moesten invullen en bij een vraag om een handtekening of iets, werd ons gevraagd te vertrekken. (we hadden alles wat ze wilden geven.