Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronalds_1 - 13-07-2009 12:05:24
Huishouden & Energie

Weet iemand een eerlijke goede aannemer/geverlwerker in omg den haag?

ik wou nog een aanvulling geven op mijn reaktie,


wanneer u ook in de wijk woont waar ik woon dan weet ik al met (vermoedelijk)welke aannemer u te maken heeft gehad.


betalingen:


wanneer u een professionele bestuurder hebt,die dus niet kan zien hoe/of de aannemer bezig is.spreek dan af met de bestuurder dat 1 persoon(voorzitter) akkoord geeft voor dat er betaald wordt.hierdoor kan er geen geld naar de aannemer zonder dat jullie er vanaf weten.


in principe is het gebruikelijk dat er een bepaald bedrag vooraf/bij start werkzaamheden wordt overgemaakt.halverwege weer een deel en aan het eind wanneer alles is afgerond,en akkoord is uiteraard het laatste deel.


kwaliteit werk;


twijfelt u over de kwaliteit van het werk dan kan je ook een tussentijdse of eind keuring laten doen door een extern bedrijf(hebben wij ook gedaan).de aannnemer die ik al noemde heeft hier geen problemen mee,en geeft aan dat het alleen maar de kwaliteit kan verbeteren. 


dit alles hebben wij dus ook gedaan en mede door de goede communicatie tussen de aannemer en ons is het werk erg goed gelukt.wanneer we weer iets hebben zullen wij hem zeker bellen om het werk te laten uitvoeren!!


u vermoed nu ....okeee en de prijs????? deze is zeer scherp zeker als je de kwaliteit daar tegen over zet!!