Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-07-2009 23:44:56
Computers & Telefonie

Pretium

Het woord privacy, wat daar ook mee bedoeld wordt, wordt tegenwoordig veelvuldig gebruikt in allerlei kringen. men doet het in overheidskringen voorkomen alsof men privacy van de burger belangrijk vindt.

in dat geval zou zo moeten zijn (en niet andersom):
bedrijfjes zoals bijvoorbeeld ingehuurd door ??, ? , ???, mogen alleen en uitsluitend particulieren bellen, nadat die zichzelf daartoe willens en wetens hebben aangemeld bij een "infofilter" of iets dergelijks. wordt je zonder schriftelijk aangemeld te zijn gebeld (lees lastiggevallen), dan is elke overeenkomst ongeldig, zonder uitdrukkelijke schriftelijke bevestiging met handtekening.

nu is het helaas zo dat de overheid toestaat dat bijvoorbeeld ??, ? , ???, op naar mijn mening hoogst onfatsoenlijke wijze, voortdurend de privacy laat schenden van mensen die nergens om gevraagd hebben, met als enig doel om geld te verdienen, dat daartoe uit de zakken van diezelfde mensen geklopt dient te worden. het gevolg is dat de consument steeds huiveriger wordt voor het soort aanbieders waar het hier om gaat, waardoor de zogenaamde marktwerking volgens mij ook zeker niet bevorderd wordt.