Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 17-07-2009 20:31:14
Computers & Telefonie

Ie 8

Hallo mijntjeb,

nog een tip:
als je vista hebt, klik dan met rechts in de rechterhoek bij de gadgets en zet het gadget performance eens aan. dat zijn twee metertjes die laten zien hoe veel er gebruikt wordt van de processor en het geheugen. als die metertjes na start van de computer aan worden gezet en ze staan op een bepaalde stand, dan moet je eens met een niet al te groot venster ie starten en kijken of de metertjes in het gele of rode gebied komen. dan weet je dat de computer eigenlijk iets te kort komt. zitten de metertjes onder de 60% dan moeten wij de fout ergens anders zoeken.

als je xp gebruikt dan kan je het beste met rechts op de taakbalk klikken, onder in beeld, en dan kiezen voor taakbeheer. klik op het tabblad prestaties en ook hier krijg e enig inzicht in de 'belasting' van jouw machine.

succes!
erky