Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

qp
qpc - 17-07-2009 20:35:39
Computers & Telefonie

Ie 8

Nou sorry hoor, maar daar ben ik het in het geheel niet mee eens.
als ik hier ie8 opstart onder vista 64-bit ultimate, dan neemt deze (met 1 tabblad aktief) maar 18mb geheugen in.... als dat al teveel is voor de pc die je gebruikt, dan zal je toch echt iets anders moeten doen om het geheugengebruik te beperken ipv terug gaan naar ie7.
ie8 is niet trager en neemt ook niet meer geheugen in dan ie7, maar is wel gevoeliger voor invoegtoepassingen die niet geheel compatible zijn.
om te controleren hoeveel geheugen er door ie8 (en andere programma's) gebruikt wordt, kan je 'taakbeheer' openen en dan onder 'processen' kijken.
ik denk dat je nog wel eens verbaasd kan opkijken hoe weinig ie8 gebruikt en hoeveel andere programma's zoals het 'simpele' live messenger' gebruiken.