Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 18-07-2009 19:58:43
Voeding & Gezondheid

Op vakantie zonder slaaptabletten

@vladja: reeds eerder had ik vermeld:  neem wel van te voren even contact op met de ambassade of het consulaat van het land waar u heen gaat!! (dit heb ik niet voor niets geschreven..dacht ik)


dat het niet zo eenvoudig ligt, moge duidelijk zijn. persoonlijk: zou nog niet eens op de gedachte komen: je riskeerd als je wiet durft mee te nemen, erg hoge straffen, vooral in deze landen, daar zijn ze niet zo softy met het drugsbeleid dan hier! (drugs invoer!!)


denk dat vraagsteller/ster zich ook verdraaid goed realiseerd, wat de eventuele verdere gevolgen zouden kunnen zijn van het invoeren, want dat is het, van soft drugs,ook al zou je de papieren in orde hebben, en alle formaliteiten op de hoogte hebt gebracht: als het er op aan komt, weet pietje niet wie jantje is, en jantje weet niet wie pietje is...


"het fijnste zou natuurlijk zijn dat we gewoon wat hasj konden meenemen"schrijft deze ts, echter denk dat je het in een andere context moet zetten: het veiligst zou het zijn, dat je hier wat meeneemt naar je vakantiebestemming in nederland...


mijn advies aan ts: niets riskeren, zeker niet, aangezien het feit dat uw vriend al depressief is zonder medicatie, kun je je voorstellen wat er gebeurd als je geen (juiste) medicatie bij de hand hebt??


lekker hier blijven...hier is het weer ook 'gran canaria'hoor! echt wel!


groeten, henri