Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 20-07-2009 20:47:40
Huishouden & Energie

Poes wil niet in nieuwe kattenbak

@vabish


misschien een paar tips om uit te proberen. de kattenbak is te nieuw, en haar 'lucht' is eruit. mijn kat was gek op een chloorlucht, zou de bak daar eens mee omspoelen.


je kan ook op een plek waar ze heeft geplast, de plek deppen met keukenpapier en dan het papier onder de korrels in de bak leggen. kam haar en leg er wat haren tussen of wrijf dat tegen de binnen zijkant van de bak. of zet in de buurt van de bak een potje met kattengras.


je zal het één en ander moeten verzinnen om haar naar de bak te lokken, denk dat ze het teveel naar nieuw plastic vind stinken. wens je succes, en zet in ieder geval een bordje bij je bed: "verboden te wateren"!   is zo nat en koud 's nachts.