Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
gocohe - 22-07-2009 15:52:55
Huishouden & Energie

Vlekken kunststoffen aanrechtblad

hallo beukje, uit eigen ervaring weet ik, dat er  in de praktijk veel verschil in de toplaag van de kunststof-aanrechtbladen bestaat! hoe dunner de toplaag, (is meestal bouwmarkt kwaliteit) om zo gebruiksonvriendelijker in de keuken. hete pannen enz. laten meteen plekken achter, welke nooit meer verdwijnen! met chloor heb ik persoonlijk in mijn keukens nog nooit moeten werken, 1. hoe vuil moet je keuken dan wel zijn? 2. hoogst-ongezond voor je longen om de chloordampen in te ademen! het zij dan, dat je misschien een mondbeschermer in je eigen keuken draagt? (misschien heb je nog kleine of jonge kinderen en huisdieren, die dan deze dampen ongewild ook inademen?) tip: tijdens het koken of bakken, aanwennen altijd pannenonderzetters op een plekje van het aanrecht klaar te zetten. dan kun je daar meteen je hete pannen en dergl. op kwijt, zonder je aanrechtblad te beschadigen! succes en groet gocohe