Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op
oplossing - 29-07-2009 12:09:52
Huishouden & Energie

Kattenvlooien

@toolboy, zijn het honden of kattenvlooien?? voor beide kan je het beste naar een goede dierenzaak gaan en daar een sprayfles kopen om dan vervolgens  je hele vloerbedekking en vooral langs de plinten alles heel goed in te sprayen. koop ook een vlooienband. het beste is dan om alles goed af te sluiten en een paar uurtjes je huis uit te gaan (stank) na minstens 4 uurtjes de stofzuiger pakken en alles stukje voor stukje te stofzuigen, de vlooienband die je gekocht hebt knip je in een paar stukken en doe één stukje in de stofzak zodat de eventuele levende vlooien door deze band nog het loodje kunnen leggen, na het stofzxuigen direct de zak goed afsluiten en weggooien, in de nieuwe stofzuigenzak doe je weer een stuk vlooienband, dit voor de volgende stofzuigbeurt.


mocht na de eerste sproei beurt de vlooienplaag nog niet helemaal verdwenen zijn wacht dan niet te lang om het nog een keertje te over te doen.


gr oplossing