Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tammiek - 29-07-2009 21:25:46
Geldzaken & Recht

Fout nr in overboeking, mijn geld op een rekening van een onbekende

hoi,


meestal kun je iets dat van jou rekening af is geschreven storneren. met andere woorden terug laten boeken. dit heb ik gisteren nog gedaan. bij mij was het geval dat ik een bedrijf ooit machteging heb gegeven. op dit moment is dat abonement verlopen maar dat bedrijf schrijft nog steeds geld van mijn rekening af. ik heb gister een telefoontje gepleegd naar mijn bank. datum van de afschrijving gezegd en rekeningnr. gegeven en het geld wordt teruggeboekt zo simpel is het.


dit zou bij jou toch ook wel moeten kunnen.


mochten ze moeilijk blijven doen kun je de klantenservice van de ing bellen en dit verhaal voorleggen. als de 1e persoon moeilijk doet bel je nog een keer dan krijg je vast iemand anders eraan die je misschien wel wil helpen.

let op: terugboeken kan alleen binnen 30 nadat het is afgeschreven!