Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-07-2009 14:19:22
Voeding & Gezondheid

Wie kent deze praktijk?

hi banjer,


ik ben 't helemaal met snoekel eens!!
zoek even verder, want ben zelf ook helemaal niet tevreden deze praktijk. ook vond ik diana heel erg aardig en heb de big registratie van de arts roberto roddi nagekeken. (google even op zijn naam en dan komt wel 't één en ander naar voren, maar helaas heb ik dit achter af gedaan. dan zul je tevreden en ontevreden klanten tegen komen) en idd omdat ik 't filmpje van zembla had gezien, durfde ik 't aan, want dacht 't moet wel 'n goede kliniek zijn anders durven ze niet met zo'n negatieve gebeuren over lyposculptuur naar buiten te komen en lieten volgens hun zeggen dat ze verantwoord bezig zijn. maar helaas is 't voor mij ook niet goed uitgepakt. lyposculptuur ondergaan op verschillende plaatsen, zodat ik in 1x er vanaf zou zijn. daarna 'n herstel lypo gehad, maar mocht niet baten. heb lelijke kuilen in m'n benen en op m'n heupen is ongelijk. volgens de arts is 't niet te zien en vallen mijn kuilen best wel mee en licht nu ook ineens aan mijn slappe huidstructuur en als ik daar vanaf wil kan ik huid weg laten snijden en laten liften. zware operatie en blijf je altijd flinke lidtekens zien en dit ook zo voor m'n buik. als ik dit had geweten had ik voor 'n andere kliniek gekozen en waarschijnlijk ook niet de binnenkant van m'n benen laten doen. ‘t hangt er erg echt kuilerig en slap bij en dit had hij mij van te voren duidelijk moeten vertellen of hij heeft ’t gewoon verprutst!!
heb hier uiteraard wat van gezegd en kan d.m.v. lypholyse, dit zijn injecties, proberen met de nadruk op proberen, wat egaler te laten worden. hier heb ik extra voor moeten betalen ook al was ik 't daar niet mee eens. 't is pijnlijk en vind dat 't er niet beter op word. baal hier enorm van, want heb er voor gekozen om alles in 1 keer te laten doen, maar moet nu nog veel tijd en naar r'dam reizen investeren, kost ook nog brandstof en parkeergeld!!
liever dan 'n lypo in 2x bij wel eerlijke mensen, was ik toch met minder tijd en geld klaar geweest en nog belangrijker ''veel beter resultaat!" ik zou 't echt niet daar doen!!