Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

deexpert
deexpert - 07-08-2009 12:24:23
Voeding & Gezondheid

Invriezen

ik ben het niet helmaal met harrie eens.


er zijn heel veel groenten die je beter zo in de de diepvries kan doen. soms wel eerst snijden (bv paprika)of schillen (bv asperges), maar bv tomaten kan je zo ongewassen direct in de vriezer leggen, worden dan net knikkers, voor gebruik in bijvoorbeeld pastasaus, even onder de kraan, dan laat het velletje los, zo de pan in. dit kan ook met veel fruitsoorten. die moet je uit de diepvries spoelen en laten ontdooien.


ik doe dit al jaren, en koop in het seizoen dat bepaalde groente en fruit erg goedkoop is een hoop in, en doe hier een groot deel van de winter mee.


sommige produkten kan je net zo goed uit de vriezer van de super kopen. die produkten zijn zeer snel ingevroren, iets wat je thuis niet kan.


veel succes