Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slechtvalk_1 - 07-08-2009 12:46:56
Computers & Telefonie

Reclame

wat je ook kan doen is een gratis programma downloaden "mailwasher"geheten, google er maar voor.als je dat op je pc installeerd,start je voordat je je mailbox opend, dit programma en gaat dan al bij je provider kijken wat er in je mailbox staat.je kan dan de afzender bekijken van een bericht en het eventueel ook blokkeren of  "bouncen"( dat is doorgeven dat je e-mail niet bestaat).de berichten die je niet wil downloaden kan je dan bij de provider al deleten.deze berichten hoef je dan ook niet te downloaden en worden al voor het openen van je mailbox verwijderd.


zodra je daarna "proces mail"drukt wordt automatisch je mailprogramma gestart en de berichten die je wil hebben, krijg je binnen


het voordeel is dat je ook de minder belangrijke post daar al kan lezen en dus eventueel niet hoeft te downloaden,je kan de berichten in mailwasher allemaal deleten.het programma"leert"ook en kan bij voorbaat al bepaalde berichten merken voor deleten.je hoeft dan alleen maar proces mail te klikken.


succes.