Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 07-08-2009 17:57:26
Auto & Vervoer

Leegloop accu

een splinternieuwe nieuwe accu kan kapot gaan als hij helemaal (diep)ontladen wordt doordat de dynamo niet goed werkt. als je´s avonds met licht aan gaat rijden en de dynamo werkt niet goed is je accu snel leeg. als je je achterruitverwarming aanzet kan je helemaal je accu snel zien `leeglopen`


een gecertificeerd sloop/demontagebedrijf kan vaak goede tweedehands onderdelen leveren voor een fractie van de nieuwprijs. als je een beetje aardige “beheerder” van dat bedrijf hebt, kan hij ook nog (soms voor een kleine vergoeding) nameten wat de waarschijnlijke oorzaak is.


de belangrijkste vragen; ik neem o.a. aan dat de dynamo 20 jaar oud is? hoe oud is de accu? en zijn zowel de accu als de dynamo 100% in orde na doorgemeten te zijn?


(zie deels mijn andere vragen om de (lekstroom) oorzaak te kunnen bepalen).