Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

OpTijdNaarBed
OpTijdNaarBed - 10-08-2009 01:24:52
Auto & Vervoer

Leegloop accu

@ herman, ook weer off-topic:

haha mooi verhaal heb je geschreven! soms denk ik wel eens dat we telepatische contacten hebben hahaha   de kennis waarvoor ik de cel gekocht heb heeft een strandhuisje zonder electriciteit. hij verblijft daar in de weekenden. daarmee redt hij het net niet met de accu van zijn gsm en moet telkens iets verzinnen om zijn telefoon te laden. ik zag deze cel liggen....    ......ze kosten maar een tientje! nee heb je, ja kun je krijgen, toch?! niet geschoten is altijd mis. leuk knutselprojectje, toch?!

wij konden ook hard lachen om de meetresultaten. dit kan inderdaad nooit voldoende zijn om een autoaccu op peil te houden. mijn kennis twijfelde ook voor zijn telefoon, maar ik kwam met het idee dat hij toch alleen maar in de weekenden de lader gebruikt. we kunnen 2-3 dagen stroomverbruik dus uitsmeren over de hele week. hij heeft nu een klein accu'tje gekocht, die hangt 24/7 aan de zonnencellen. hier heeft hij een auto-cigarettenadapter aan bevestigt en kan hiermee zijn gsm laden! hij gebruikt het alleen indien nodig. hij hoeft zondags immers niet met een volle gsm thuis te komen.

ik moet bekennen dat ik de vraag zag en klakkeloos de meetresultaten gecopieerd heb, zonder er verder bij na te denken. het was inderdaad wel netjes van mij geweest om te melden dat het playmobiel is. sorry...    maarja, dat is ook niet het antwoord op de vraag   ;-)  die was hoeveel stroom hij kan leveren...    hihi



leuk trouwens om te lezen over je ervaringen met cellen. ik hoop me niet jaar nog in de materie te kunnen verdiepen (of andere ecologische energiewinning...) voor een ecologische camping in portugal bij vrienden.


oh ja, die dikke startkabels....    ik vraag me altijd af wat de mensen verwachten......    .....blijft die startmotor soms een uur continu draaien???     ik heb een keer gloednieuwe superdikke startkabels gezien die het niet deden...   .....de krimpverbinding was over de isolatie heen gekrompen.....    dáááááág mooi dik startkabel.....


zo, voor vanacht weer even genoeg off-topic gekletst.....