Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2005 11:26:51
Voeding & Gezondheid

Lage bloeddruk (onderdruk)

je vertelt er niet bij of je een mediache voorgeschiedenis hebt, met name wat betreft je hart en je leeftijd. bij hartfalen is het zeer wel mogelijk dat je zo'n lage bloeddruk hebt, maar dan zou je zeer waarschijnlijk ook andere klachten hebben, zoals snel vermoeid zijn, kortademig en vocht vasthouden. zowiezo zijn die huis-tuin-en-keuken bloeddrukmeters niet geweldig en zoals je nu merkt zaaien ze erg veel onrust. het is ook niet voor niets dat de automatische bloeddrukmeters die in het ziekenhuis gebruikt worden stukken duurder zijn en ze altijd aan de bovenarm meten en niet aan de pols.


het verstandigst is om een keer door de huisarts je bloeddruk te laten meten en hem/haar te laten beoordelen of het afwijkend is en of er iets mee gedaan moet worden. kun je je bloeddrukmeter nog terugsturen en je geld terug vragen?