Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 11-08-2009 21:31:19
Computers & Telefonie

Upc en signaalverlies

gsm: een goede versterker...


toolboy: geachte dit is in het gehele land aan de orde.


@gsm:hoe kun je nu in s'hemelsnaam een binnenhuisversterker adviseren, als je nog niet eens weet hoe het signaal (db genoemd) binnenkomt.


@toolboy: hoezo in het 'gehele land' heb je dat persoonlijk gemeten dan..?


ts heeft het over rotterdam,vandaar dat ik adviseer om contact op te nemen met directie upc, het schijnt een oeverloze discussie te gaan worden, de directie kan een algeheel technisch onderzoek gaan opstarten, indien  blijkt dat inderdaad een groot deel van rotterdam slecht signaal geleverd krijgt. (de afdeling dispatch kan dit nagaan middels het storingsverloop, in een of meerdere  postcodegebieden!) maar, dan moeten betrokken abonnees wel (eigenlijk) gezamelijk een klacht indienen: de technische service zal dan gescreend moeten worden, en daar ligt een taak op directie niveau. ts kan alvast deze stap gaan zetten, en ondertussen meer abonnees hierbij betrekken die in zijn gebied wonen, en waar het signaal dan ook zo slecht blijkt te zijn, maar nogmaals: niet zomaar in het wilde weg gan gissen, en allerlei 'huis,tuin en keukenmiddeltjes'adviseren, dat lost geen moer op. als er zoveel abonnes in een  bepaald gebied een klacht melden, dan kan er geheel wat anders aan de hand zijn.


henri, that's all (for now)