Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 17-08-2009 14:35:24
Computers & Telefonie

Computer sluit zelf af

Hoi valetta,
mooi dat al opgehelderd is dat jouw windows niet meer herstart. ik ben uit nieuwsgierigheid ook eens naar jouw spelletjes site gegaan., playtopia. en wat gebeurde er? mijn computer crashte. en dat is hier een zeldzaamheid, ik surf met een aparte configuratie.

mijn systeem: windows 98 se, firefox 2.0.0.14 en java 6 up3.

grote kans dat er iets met java is. en dan bedoel ik niet de java die op jouw computer is geïnstalleerd, maar die aan de kant van playtopia.

ik kan dat niet hard maken, maar stel dat playtopia niet alleen een cookie wil achterlaten op onze computers, maar ook code. als deze code ruikt naar een inbreuk op onze systemen dan zou het kunnen zijn dat of het antivirusprogramma wil ingrijpen of java zelf kort geleden dusdanig is veranderd dat er iets niet goed meer loopt.

het zou dus zinvol zijn dat wij meer info krijgen over andere die op deze spelletjes site een crash krijgen. ik kreeg de foutmelding ook op een file msvctr.dll, klinkt ook als een file uit de driverhoek.

een echte oplossing heb ik niet, maar wel een bijdrage waar je mee verder kan, hoop ik.

succes verder,
erky