Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 18-08-2009 22:53:42
Huishouden & Energie

Marmervloer

dag farida,


dat was wel het stomste wat die leverancier had kunnen doen, een marmeren vloer bewerken met schoonmaakazijn. azijn is een zuur en zuren tasten marmer aan, zoals je zelf al hebt kunnen constateren. bij graniet was dit geen probleem geweest.


wat nu? heb je een rechtsbijstandsverzekering? zo ja, schakel die meteen in. zo niet, schrijf een brief waarin je de leverancier in gebreke stelt en hem die schoonmaakazijn verwijt. vraag om een oplossing, wijs op die garantie en vraag hem om binnen 2 weken te reageren met een goede oplossing van het probleem. let wel, dit zal niet eenvoudig zijn!!! kristalliseren is een mogelijkheid, maar de kans bestaat dat de vlekken later toch weer terugkomen, dus vraag ook een garantie van minimaal 1 jaar op het eventueel kristalliseren. een andere mogelijkheid is het grondig afschuren van de vloer totdat de natuurlijke glans weer zichtbaar wordt. het beste is nog de vloer helemaal te vervangen, maar gelet op de onwelwillendheid die je ervaart zal dat heel lastig zijn. stuur die brief aangetekend met bericht van ontvangst.


je kunt ook nog telefonisch je licht opsteken bij rockview in amsterdam. de geologen weten alles van natuursteen en de diverse bewerkingen bij dit soort rampen.


met voegvlekken moet je veel geduld hebben. het is inderdaad dweilen, dweilen en nog eens dweilen. er bestaat ook cementsluierverwijderaar, maar ook daarmee kun je in de fout gaan.


succes.