Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-08-2009 14:53:04
Voeding & Gezondheid

Rode vlekken, gele jurk

kan je het niet proberen met wat bleekwater in lauwwarm water?omdat het toch al min of meer verpest is kan je diverse dingen proberen zoals hierboven beschreven. ik doe wel 's een scheut bleekwater in water en haal het er meteen uit, is het er niet gelijk uit dan laat ik het wat langer in zitten. was het een felgeel jurkje of lichtgeel? bij lichtgeel is dit te proberen omdat dit toch dicht bij wit zit.


tja en op de camping kan je maar beter oude kleren aandoen, want sommige kinderen vinden het heerlijk om te knoeien en zich lekker vies te maken, maar dat hoort bij een kind. liever zo dan een dochter die niets mag doen en zich gedeisd houdt moet je maar denken.