Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hanneke - 23-08-2009 16:56:43
Voeding & Gezondheid

Met de pot mee

Volgens mij hebben kindjes onder de 6 maanden geen "echt" voedsel nodig, maar horen ze alleen moedermelk (zoals het "vroeger" altijd ging) of eventueel flesvoeding te krijgen.
hun spijsverteringsstelsel is nog niet echt in staat om gewoon voedsel te verwerken. natuurlijk kan je met die 6 maanden best wat schuiven, maar 3 maanden vind ik erg jong...
overigens vertel je er niet bij of het kindje ook nog borst- of flesvoeding krijgt, of dat het alleen maar met het gezin mee eet?
volgens mij zijn potjes trouwens ook niet bestemd voor kinderen onder de 6 maanden. zeker niet de maaltijdpotjes, misschien wel fruithapjes. maar ook daar moet je er rekening mee houden dat er bepaalde stoffen in kunnen zitten die ze moeilijker kunnen verteren dan als ze wat ouder zijn.