Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 24-08-2009 12:46:09
Huishouden & Energie

Haan

dag carola,


waarom heeft de buurman een haan? als dat is om 's morgens van een lekker vers eitje bij z'n ontbijt te genieten kan die haan in de soep. maar als hij kuikentjes wil, dan is er voor die haan een taak weggelegd. wijs hem eens op het eerste.


jammer dat de andere buren er geen last van hebben, want met meerderen sta je sterker. het enige wat je kunt doen is de gemeente bellen met de vraag of een haan in jouw woonbuurt wel mag. zo niet, kun je dus een klacht indienen. ook kun je de woningcorporatie inschakelen om te bemiddelen, of een wijkagent, sociale raadslieden van de gemeente of een meldpunt geluidsoverlast. het slaaphok van een haan goed verduisteren moet toch geen probleem zijn!


als het bovenstaande niets uitricht, verheug je dan op de naderende herfst en winter met langere nachten. en denk maar zo: overal is er wel wat: luidruchtige kinderen, loeiharde muziek, startende motor, blaffende hond, poepende kat enz. enz.


sterkte!